توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO ) برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل می بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرح زیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی میباشد:

* مرتبا دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید.

* هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید

* از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.

* اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.

* هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتلا به کرونا ویروس گزارش شده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیوانات خودداری کنید.

* از مصرف محصوالت حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهای حیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگی غذا جلوگیری شود.

***استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت مصارف خانگی-میهمانیها-شرکت ها و ادارات و . پیشنهاد می شود که قطعا میتواند یکی از راههای پیشگیری از  انتقال ویروس کرونا می باشد.


http://sabzcup.com/Cms/General/DisplayPost?id=1012cd2f-31f6-41a6-a2f6-712b89d987b7


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

field engineer انیمیشن های دوبله فارسی گوگل لینک - تبادل لینک رایگان خريد کاغذ ديواري ، خريد لمينيت دانلود آهنگ شاد salvage yard